• Schritsen 52 Harlingen

2017-2018

ONZE SCHOOL

onze school

Op onze basisschool wordt hard gewerkt, maar is er ook veel tijd voor sport, spel en creativiteit. Wij vinden het belangrijk dat kinderen hun talenten kunnen laten zien. Ieder kind is ergens goed in staat er dan ook in de tekst van ons schoollied.
Basis voor de sociaal-emotionele ontwikkeling is De Vreedzame School, een manier van omgaan met elkaar die is gebaseerd op democratie, respect en samen leven.

In de kleutergroepen (groep 1-2) leren de kinderen spelenderwijs in speciaal ingerichte themahoeken.

Vanaf groep 3 worden de ochtenden besteed aan de leervakken; in de middag is er meer ruimte voor creativiteit.

Zeer populair bij de kinderen van groep 5 t/m 8 is het Vrij Keuze Uur waarbij de kinderen kunnen kiezen uit 15 verschillende activiteiten, zoals hockey, schaken & dammen, koken, dansen, zwemmen, techniek, knutselen, houtbewerking, gitaarspelen e.d.

St. Michaëlschool     Schritsen 52, 8861 CV Harlingen     t 0517 - 413 757     directie@stmichaelschool.nl